About2020-07-01T11:42:39+02:00

Geef jezelf positieve energie.

Deze vernieuwende manier van trainen en mindfulness, is naast fijn, ook nog eens erg effectief voor je hele leefstijl. Door de subtiele warming-up met aandacht voor zowel ademhaling, houding, techniek, mobiliteit en algehele lichaamsbewustwording, voorkom je blessures door snelle, verkeerde bewegingen of stress.

Dankzij het korte intensieve gedeelte wordt ieder lichaam geprikkeld op toename van kracht, conditie en uithoudingsvermogen, maar niet overbelast. Mindfulness brengt je in het ‘hier’ en ‘nu’, waardoor je het positieve effect direct merkt.

Bad Ass® Yoga verbetert je zelfvertrouwen en geeft je een positieve mindset. Door beweging en mindset met elkaar te combineren merk, en voel, je veel sneller resultaat. Je voelt je ontspannen, energiek en zelfverzekerd door Bad Ass® Yoga. De gehele work-out haalt het beste in jou naar boven.

Bad Ass® work-outs

Onze work-outs zijn krachtig, effectief en relaxt. Ontwikkeld speciaal voor vrouwen en verslavend leuk!

SWEAT WITH INTENTION

DEZE WORKOUTS kun je live beleven of via een online programma. Zo bepaal jij je eigen tijdschema en heb je zelf de keuze voor welk Empowering thema je gaat. Je kan kiezen uit de verschillende disciplines:

• Focus
• Balans
• Kracht, 
• Motivatie
• Fun
• Zelfvertrouwen
• Doorzettingsvermogen

Wij staan voor:

 SWEAT – LOVE – INSPIRE – SUPPORT

De Bad Ass Babes Club online community

Join the club

We love our body!

Wij zorgen ervoor dat jij je dagelijkse work-out als LEKKER en LEUK gaat ervaren. Een stoere yogaflow als warming-up SET INTENTIONS, gecombineerd met een uitdagende High Intensity Interval Training. ALTIJD extra aandacht voor je core. En als afsluiting een relaxte stretch flow. 

Voel je STERK, FIT, IN SHAPE, zonder dat de nadruk ligt op het creëren van het ‘perfecte’ lichaam. Geef jezelf positieve energie!  Je merkt, voelt en ziet binnen een paar weken het verschil. En reken maar: vanaf dan wil je dit voor altijd!

Without any limits!

Geen restricties, strenge regels, weegschaal, of andere onzin. Wij houden van eten, bewegen en ook van feestjes. Er is meer in het leven dan alleen het behalen van je streefgewicht of de perfecte (yoga)pose, . JIJ! Jij bent het allerbelangrijkste en het gaat erom dat jij je GEWELDIG voelt. En daarom stimuleren we jou om op basis daarvan je keuzes te maken. Laat het lekker los en BE BAD ASS!

Just by being you!

In de community kun je gewoon, lekker, jezelf zijn. Neem gezellig een kijkje. Inspiratie komt overal vandaan. Of het nu een recept is dat je deelt in de community, een work-out selfie, een verhaal van je dag, of andere dingen die je meemaakt. Deel je passie, je energie en inspireer anderen. Connect met jezelf en anderen.

Your dreams & goals!

We denken verder als het gaat om sporten, voeding en mindset. Je bruist van de energie, je voelt je sterk en soms ook niet. Support is zo ontzettend belangrijk. Bij alles wat je maar wilt bereiken. Een lach, een peptalk, een sportdate, of samen lunchen. Wij als Bad Ass Babes Club® supporten je bij het bereiken van alles wat je wil.