Live Sweat sessions2019-10-14T10:40:35+01:00

Bad Ass Live

Jij woont in een regio waar wij LIVE sweat sessions geven (oa Bad Ass Yoga, Tabata only of Bootylicious resistance work-out), dan is dit echt iets voor jou.

Bad Ass® work-outs

Onze work-outs zijn krachtig, effectief en relaxt. Verslavend leuk!

SWEAT WITH INTENTION.

Iedere work-out heeft een EMPOWERING thema: focus, balans, kracht, motivatie, fun, zelfvertrouwen, of doorzettingsvermogen.

Stoere Body & Mind work-outs die je energieniveau boosten.

Bad Ass Babes Club founder : Bianca

De bedenker van Bad Ass® yoga en de auteur van de Bad Ass lifeguide is de drijfende kracht achter de community en is een graag geziene gast op Fitness festivals zowel in binnen en buitenland. Tevens inspireerd ze vele babes op haar retreats en houdt ze van innovatief denken en zijn.

Bianca is te boeken voor masterclasses, events of retreats.

Contact/Boek

Bad Ass instructor: Danique.

Omgeving Den Haag.
Mede-eigenaar van FIT Fusion Coaching en gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van vrouwen. Naast het coachen en begeleiden in een gezonde leefstijl stimuleer ik ook veel sport en beweging in mijn adviezen.
Ik vind het fantastisch om vrouwen te zien stralen na een workout en zich goed & krachtig te voelen!
Woon jij in de omgeving van Westland/Haaglanden/Den haag. En wil jij graag een keer proeven van deze Energieke, Stoere & Relaxte Bad Ass Yoga sessie? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!
PROEFLES

Bad Ass instructor: Marjolein

Gorinchem e.o.

Power babe, moeder van Sanne & Fenna en gelukkig samen met Vincent. Happy met mijn eigen bedrijf Food To Be Good, de Power walking lessen die ik geef en mijn job als gewichtsconsulent. Bij Bad Ass Yoga kan je lekker jezelf zijn. Geen restricties, strenge regels of andere onzin. Go with te flow!Wees lief voor jezelf en GENIET! Jouw lichaam verdient aandacht, liefde, beweging en positieve woorden. 

Laat je verrassen tijdens de les. Geen vaste locatie maar pop-up lessen!

Actueel Aanbod

Bad Ass instructor: Monica

Breda e.o.
 
Altijd hetzelfde is ook hetzelfde; ik houd van uitdaging en afwisseling. Naast docent zijn op het MBO ben ik eigenaresse van Move by Motivation & Drive. Iedereen kan bewegen. Niets is stom en fout. Kom tijdens de les tot jezelf. Laat alles los, beweeg en geniet. Denk in de mogelijkheden. Die zijn er veel.
Ervaar Bad Ass yoga. Geen vaste lessen, but we love pop-ups.

Actueel Aanbod

Bad Ass instructor: Maike

Arnhem e.o.
 

Ik ben 37 jaar en mama van twee Bad Ass mini-babes. Sport is mijn passie en dat merk je in de energie die ik mee neem. Ik ga ergens vol voor en geniet er van als een ander door mij ook helemaal mee gaat in de flow die ik zoek. Bad Ass Yoga is een mooie tegenhanger van mijn krachttraining en crossfit. Maar kom een keer meetrainen en voel je ook Bad Ass!

Ik ben eigenaar van ToBFit en verzorg mijn trainingen in Duiven, altijd buiten en binnenkort ben ik ook werkzaam bij You. The Gym in Arnhem. Dus woon je in de omgeving van Arnhem? Dan zie ik je snel!

Actueel Aanbod
Loading...