Pop-ups & events2020-01-29T11:20:09+01:00

Bad Ass® Yoga Masterclasses, events en retreats:

Kom naar events of LIVE SWEAT sessions. De Bad Ass Club geeft regelmatig pop-up SWEAT sessions op locatie in binnen en buitenland, events, of voor diverse organisaties. Meer info info@badassbabesclub.nl 

Bad Ass Yoga is extra uitdagend mede door de unieke omgeving waarin de trainingen worden gegeven. Het strand, het museum, hotel, (fitness) events, retreats en zelfs een fort zijn onze bijzondere yogaspots. Dit geeft de hele work-out een speciale dimensie. En verwacht bij ons geen ‘standaard’ yogaklanken: bij ons voel je je lichaam, je geest én de beat van de muziek. Van relaxte achtergrondmuziek tot knallende beats. 

Bad Ass Babes Club founder : Bianca

De bedenker van Bad Ass® yoga en de auteur van de Bad Ass lifeguide is de drijfende kracht achter de community en is een graag geziene gast op Fitness festivals zowel in binnen en buitenland. Tevens inspireerd ze vele babes op haar retreats en houdt ze van innovatief denken en zijn.

Bianca is te boeken voor masterclasses, events of retreats.

Coach Bianca: een kleine greep uit mijn kennis en ervaring…

 • Hormoontrainer & Detox coach
 • Paardencoach – gedrag therapy, Systemisch coaching
 • Program Leader en master trainer FloatFit voor AquaPhysical
 • Power Yoga Instructeur – Zwanger fit  instructeur
 • Bootcampinstructeur
 • Kettlebel trainer
 • Concept creator
 • Founder Bad Ass® Yoga
 • Founder Bad Ass Babes Club®
 • Organisatie en uitvoering workshop, events, lezingen en Fitness-Heath retreats
 • Personal Mindful training, unieke trainings methode van Happier Life www.happierlife.nl
 • Moeder van Luna en getrouwd met Pascal:-)
Contact/Boek

Wij nodigen je uit op een prachtige locatie midden in de duinen: FORT KIJKDUIN, voor een verfrissende mini retreat.

Het programma:

10:00u: Welkom en Set intention

10:15u: Bad Ass Yoga flow. Ben je nieuw in de wereld van Yoga, heb je zin in een refresh, wil je eens wat anders proberen, ben je nieuwsgierig, JE BENT VAN HARTE WELKOM. Bad Ass yoga is een mix van yoga, kracht, cardio en mindfulness. Een relaxte sfeer, uplifting, inspirerend en uitdagend. Laat je verrassen!
De flow staat in het teken van LOVE YOUR BODY

11:15u: Een healthy, refresh Snack

11:30u: Een stoere MINDFUL walk door de duinen en over het strand. Voel de ‘frisse’ wind langs je gezicht, ruik de zee, kijk om je heen, FEEL ALIVE!

12:15u: Workshop mindful eten en Lunch. Leer hoe je de lekkerste gezonde broodjes maakt, welke combinatie het beste bij elkaar passen en hoe je kunt luisteren naar je behoeftes

Rond 13:00u: Afsluiting

Ticket, boek hier

Loading...

Bad Ass® yoga in Alkmaar

januari 22nd, 2020|0 Comments

Voel je stoer, voel je sexy! Doe mee met Bad Ass® yoga. Warm-up met de zonnegroet, SET INTENTIONS en KICK ASS! . Deze work-out geeft je Lichaam energie, je Mind een positieve boost en [...]

Wat is Bad Ass®Yoga?

december 2nd, 2019|0 Comments

Bianca Founder van Bad Ass® Yoga "Geef jezelf positieve energie"! Voel je stoer. Voel je sexy. Voel je compleet in balans. Bad Ass® Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness, [...]

Bad Ass instructor: Danique.

Omgeving Den Haag.
Mede-eigenaar van FIT Fusion Coaching en gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van vrouwen. Naast het coachen en begeleiden in een gezonde leefstijl stimuleer ik ook veel sport en beweging in mijn adviezen.
Ik vind het fantastisch om vrouwen te zien stralen na een workout en zich goed & krachtig te voelen!
Woon jij in de omgeving van Westland/Haaglanden/Den haag. En wil jij graag een keer proeven van deze Energieke, Stoere & Relaxte Bad Ass Yoga sessie? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!
PROEFLES

Bad Ass instructor: Marjolein

Gorinchem e.o.

Power babe, moeder van Sanne & Fenna en gelukkig samen met Vincent. Happy met mijn eigen bedrijf Food To Be Good, de Power walking lessen die ik geef en mijn job als gewichtsconsulent. Bij Bad Ass Yoga kan je lekker jezelf zijn. Geen restricties, strenge regels of andere onzin. Go with te flow!Wees lief voor jezelf en GENIET! Jouw lichaam verdient aandacht, liefde, beweging en positieve woorden. 

Laat je verrassen tijdens de les. Geen vaste locatie maar pop-up lessen!

Actueel Aanbod

Bad Ass instructor: Monica

Breda e.o.
 
Altijd hetzelfde is ook hetzelfde; ik houd van uitdaging en afwisseling. Naast docent zijn op het MBO ben ik eigenaresse van Move by Motivation & Drive. Iedereen kan bewegen. Niets is stom en fout. Kom tijdens de les tot jezelf. Laat alles los, beweeg en geniet. Denk in de mogelijkheden. Die zijn er veel.
Ervaar Bad Ass yoga. Geen vaste lessen, but we love pop-ups.

Actueel Aanbod

Bad Ass instructor: Maike

Arnhem e.o.
 

Ik ben 37 jaar en mama van twee Bad Ass mini-babes. Sport is mijn passie en dat merk je in de energie die ik mee neem. Ik ga ergens vol voor en geniet er van als een ander door mij ook helemaal mee gaat in de flow die ik zoek. Bad Ass Yoga is een mooie tegenhanger van mijn krachttraining en crossfit. Maar kom een keer meetrainen en voel je ook Bad Ass!

Ik ben eigenaar van ToBFit en verzorg mijn trainingen in Duiven, altijd buiten en binnenkort ben ik ook werkzaam bij You. The Gym in Arnhem. Dus woon je in de omgeving van Arnhem? Dan zie ik je snel!

Actueel Aanbod
Loading...