Powervrouw? Liever niet. Een bad Ass quicky update, na een turbulente tijd, weer terug in NL.

2019-09-01T20:39:06+02:00

Terug van weggeweest….

Hey, hallo daar! Lieve trouwe volgers en nieuwsgierige kijkers. Ik vond dat het wel weer tijd werd voor een kleine persoonlijke update, mocht je me even niet gevolgd hebben de afgelopen tijd.

In het kort; van Texel, naar Mallorca, Healthy fest, afscheid nemen,  op en neer naar Turkije, POWERVROUW yeah right?, ik ben er klaar mee, tot RISE & SHINE Mauritius here I come. 

Het begon allemaal in januari. Na de eerste meeting in Turkije, waar Pascal, mijn man, partner in crime, vader van Luna een te toffe opdracht kreeg aangeboden in een groot hotelcomplex. Ik kon er ook werken als body & mind trainer en mocht het met de yoga lessen zo gek maken als ik wilde. Oké! let’s do this.

Natuurlijk kwam de regelmiep in mij naar boven.

‘Hoe doen we dat met Luna, school en examen, het huis, de lessen, klanten, hoe gaan we dat doen?’ Ik heb het ook nog lang stil gehouden totdat ik echt moest stoppen met lesgeven, omdat ik iedere keer maar 1, of 2 weken thuis was. HELLO POP-UPS:-))

Vanaf 1 april vertrok Pascal naar Turkije, ben ik een paar dagen meegegaan en vanaf toen is het 1 grote ‘GO WITH THE FLOW’ met hier daar wat turbelentie geweest.

Van texel, naar turkije, door naar mallorca, WOW healthy fest…

Ik krijg weleens de vraag, hoe het precies allemaal doe. Het antwoord; geen idee:-)) Nee, dat is een geintje. Ik ben best georganiseerd, weet hoe ik dingen wil en hoe. Maar goed, dat wil nog niet zeggen dat het altijd zo verloopt hoor..

En ik heb de afgelopen maanden regelmatig een: ‘DAAGG…ik ben er klaar mee, powervrouw NOT‘ moment gehad. Sowieso vind ik de term powervrouw niks. Alsof je altijd maar vol in je kracht moet staan, dat maakt die momenten waarop het niet zo is toch dubbel frusterend.

Bad.- .Ass. – .Babe, v. (zelfstandig naamwoord)

Een vrouw die studeert, werkt en/ of moedert, sportief en bewust leeft en zelfverzekerd is. goed in de vel zit. En soms…niet. NO problem!

Bij de Bad Ass Babes Club kan dat gewoon. 

Het begon met een dag naar Texel, daarna voor de eerste keer naar Turkije,weer terug naar huis, de Bad Ass® yoga instructor opleiding en door naar Mallorca. Helaas moest de Spring picknick geannuleerd worden, want het vroor in april (????).  April doet wat hij wil en dat hebben we tijdens de Bad Ass retreat op Mallorca ook geweten. NOODWEER.

Lees het hele verhaal hier. Je kan het allemaal nog zo leuk plannen en organiseren, maar soms loopt het gewoon anders.

We vliegen door…

Na Mallorca, vloog ik samen met Luna naar Turkije voor de eerste yoga week. Ik gaf de Rise & Shine yogalessen op de pier, strand en in een tuin. Rise & Shine yoga is een heerlijke relaxte en energieke manier om je dag mee te beginnen. Dit was echt genieten.

Terug naar Nederland voor Luna d’r examen, een paar Pop-up lessen in regio Den Helder en Healthy Fest!!! KICK-ASS! Dit is wel een van mijn tofste ervaringen als trainer. Een heel veld vol met Bad Ass goddesses en bad boys:-). Zo’n weekend gaat onwijs snel en er gebeurt veel. De Bad Ass yoga instructeurs waren er ook en we deden samen een Tipsy beer class.

Nadat luna haar examens heeft gedaan, gaan we 3 weken naar Turkije. Dit keer ga ik echt LOS met de yoga classes. Naast Rise & Shine, ook Bad Ass® yoga en Bike en yoga. Na 3 weken gaan we weer terug naar Nederland voor de uitslag.

YEAHHHH LUNA IS GESLAAGD!! super trots zijn we op haar. Natuurlijk is het wel jammer dat Pascal in Turkije is op deze momenten en rond die periode begint het op en neer reizen, de pop-up lessen, zakelijk en thuis alles organiseren me een beetje op te breken en besluit ik om geen lessen meer te geven in de tussen periodes. Het kost me wel wat moeite om me eraan over te geven, want ik had beloofd om regelmatig pop-ups te doen, maar ik moest er echt aan toegeven: je mag ook aan jezelf denken.

Na 2 weken chillen…..

Vlieg ik met Luna na haar diploma uitreiking terug naar Turkije, voor een lange periode van 6 weken yoga lesses. Het is inmiddels rond de 38 graden in Turkije, het hotel is bommetje vol en de dagen vliegen voorbij.

Het hotel: Rixos Sungate straalt een en al ‘Work hard, Play hard’ uit. Gasten komen hier echt naartoe voor het sport en fitnessprogramma, er komen trainers vanuit heel europa met verschillende specialiste. Ik ben de yoga goeroe…haha. Het was een hele ervaring om les te geven in het engels aan zoveel verschillende mensen. Soms droegen ze alleen een bikini en weer andere waren compleet bedekt. De Bad Ass® yoga les viel het meest in de smaak en op de laatste dag stond de fitnessruimte bomvol en gingen we compleet los!

Inmiddels zijn Luna en ik weer terug in Nederland. School is alweer begonnen en ik heb de werkzaamheden weer opgepakt. NIEUW: een 8 weeks lifestyle programma gaat van start op 25 september. Tijdens de break heb ik nagedacht, hoe ik verder wil met de lessen en dit is 1 van de resultaten:-) de eerste inschrijvingen zijn al binnen.

Er staan nog 2 trips op de planning…

Waarvan eentje naar Mauritius…..elke keer als dat zeg, of schrijf heb zo’n WHAAAAHHHH gevoel. Volgende week vlieg ik naar Mauritius voor de Wellness Discovery. Uiteraard kun je dit via social media volgen.

En de laatste (tenminste, volgens de planning, je weet maar nooit) is Mallorca op 18 oktober. Say yes to Adventure — je kan nog mee.

Ik hoop je snel weer ergens te zien Babe, hoe was jou zomer?

Tot snel xoxo Bianca

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.