Motivation Monday

2018-05-20T11:34:18+02:00
Hi Babe,

Geniet je lekker van een extra lang weekend? Deze week wil ik graag 1 van mijn vaste ochtendroutines met je delen. Kies een ‘daily’ intentie. Iedere dag is een nieuwe start. Een nieuwe kans. Een nieuw moment om te kiezen. Wake up and go go! Maar eerst……klik op de link!

 

Wat wil je met deze dag bereiken, wat is je intentie? Dat kan natuurlijk heel uiteenlopend zijn. Neem er even kort de tijd voor tijdens het ontbijt, of tijdens je ochtend flow. Het gevoel en de woorden komen vanzelf in je op.

Why not (wednesday) ken je inmiddels. Een intentie waarmee je jezelf openstelt voor alles! Deze gebruik ik regelmatig en niet alleen op woensdag. Waarom niet?! Ik vind dit een mooie tegenhanger van ‘doe maar normaal’……..

Ik zet er nog een paar op een rijtje om uit te kiezen.

Daily intenties:

  • Ik maak me niet druk over dingen die ik niet kan controleren ( deze is werkelijk THE best!!!!)
  • Ik ben lief voor mezelf en de mensen om mijn heen
  • Ik omring mezelf met positiviteit
  • Ik ben energiek
  • Ik kan alles
  • Ik ben vertrouwen in….
  • Ik ben Bad Ass

Welke intentie je kiest is geheel aan jou. Soms kies je voor iets wat goed past bij je dag. Stel je hebt een belangrijke afspraak, sollicitatie, of je gaat iets doen wat je nog nooit eerder gedaan hebt. Het kan ook je mantra voor een langere tijd zijn of worden. Positiviteit komt vanuit jezelf.

Bovendien boost het je zelfvertrouwen en geeft het je een gevoel van voldoening aan het eind van de dag. Niet geheel onbelangrijk toch babe:-)

Motivation Monday: kies deze week je ‘daily” intentie. Laat je me in de private community weten welke jij kiest.

P.s verder deze week!!

Team BABC heeft zoveel in petto voor de zomer……deze week maken we alweer een aantal nieuwe dingen bekend. De maanden Juni, Juli en Augustus staan volledig in het teken van de ZOMER!!!!! ons favoriete seizoen. Summer work-outs, beach yoga, picknicks, cocktails…..en meer.

Spreek je snel weer! x Bianca

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.