Motivatie op maandag!

2018-05-13T20:06:20+02:00

Maandag motivatie, een nieuwe week, met een nieuwe intentie. Deze week: NO LIMITS! Voordat we verder gaan, klik dan eerst de video aan! Back in time, met 2Unlimited en NO LIMITS. Let me hear you say……YEAHHHH!!!

Deze week staat in het teken van ‘No Limits‘. Dit is onze mindset voor de komende week.

“We do what we want, we do it with pride”

Hoe pas ik deze mindset toe, als het gaat om eten. Want hoevaak er niet aan mij gevraagd wordt, of ik altijd op mijn eten let. Uuuhhmm……. nou niet op de manier waarop je het waarschijnlijk verwacht.

Ik eet gewoon. Normaal. Ja, SHOCKER! Maar ik zal je vertellen: ook dat is gezond, een positieve mindset leert je namelijk te kiezen voor het beste. Een pak koekjes bevat nou eenmaal minder gezonde voedingstoffen, dan een goed gevulde salade.

Ik eet normaal. Eet veel groente, drink een smoothie op z’n tijd, neem een boterham met extra veel beleg, drink een wijntje als ik er zin in heb en, ja, een koekje bij de koffie. Ik doe het allemaal. NO LIMITS.  Het gekke is –of juist niet-: op die manier is er balans en heb ik totaal niet het idee dat ik iets moet volhouden of ergens niet van mag genieten. Bovendien heb ik ook geleerd om beter naar mijn lichaam te luisteren en de signalen niet zomaar te negeren, want je lichaam geeft het heel duidelijk aan. Kijk naar je huid, haar en ogen. Fris en stralend of dof en vermoeid. Je energieniveau, pijntjes, klachten, neem ze serieus en richt je aandacht op het verbeteren van je gezondheid in plaats van de klacht.

Voeding, eten, gewicht, dieet. Het is voor velen een strijd. Ik vind het zo zonde van de tijd en energie. Terwijl je aan het twijfelen bent over een cracker met kaas, of jam. Of twijfelt: ‘mag ik dit nu wel of niet, word ik hier dik van?!’, kun je hele andere dingen doen. En bovendien snap ik ook niet dat je door een ander laat bepalen wat je kan of mag eten. Die zegt weer dit, in dit boek staat het zo, volgens deze methode moet het zo…….. Wie bepaalt nu jouw leven?! Een bepaalde richting, of houvast hebben, is natuurlijk prima, maar probeer jezelf daarnaast ook te verdiepen in voeding en je totale leefstijl. Zodat je bewuster kunt kiezen en beter weet wat goed bij jou past

Deze week wil ik je uitdagen om jezelf niet te beperken. Alles wat je wilt is mogelijk.

  • Doe de work-out die je graag wilt doen
  • Maak je weekplanning
  • Maak een gezonde salade
  • Neem tijd
  • Lach, of huil
  • Doe iets geks, WHY NOT?
  • Post een bericht in de community
  • Geef jezelf een compliment
  • Nog een extra Tabata doen?!
  • NO LIMITS

No limits voor de komende week. Hou je me op de hoogte?

X Bianca

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.