Is het nu advocado of avocado?

2018-04-22T19:30:06+02:00

Op mijn werk heb ik ook grappige woord versprekingen gehoord zoals:
Ja ja ik heb contact met mijn spychiator;
Tuurlijk neem ik mijn legimitatie mee;
Sorry maar ik heb heel erg last van meerdere personages;
Ik beroep mij op mijn zwijgplicht;
Mijn hele huis heb ik vol geplakt met aluminimumfolie om geesten te verjagen;
Hoe kom ik uit die vurieuzecirkel;
Ik ben slachtoffer van huishoudelijkgeweld;
Ja hoor ik kan hem wel indentificeren;
Het gebeurde bij die rontonde;
Zo ook een lieve kaart voor mij: voor de rezersjeur die mij geholpen heeft. Lex noemt mij recherzeur 😳

Zo zijn er zoveel versprekingen.
Ik had een boekje bij moeten houden met deze grappige versprekingen. Ben er dol op.

Zo ben ik ook dol op de avocado en de kookring.

Voor dit gezellige voorgerecht gerecht heb ik gebruikt:
Avocado (een kleintje) Hollandse garnaaltjes (kan ook met zalm of gerookte kip), 1/2 mango, kwark, beetje mayo, sap van een citroen, dille, peper & zout, 1 sneetje witbrood voor de liefhebber en voor de gezelligheid en extra vitamine kiemen.

Snij de avocado in blokjes (als je maar een halve gebruikt bewaar de andere helft dan met de pit erin).Snij de mango in blokjes. Meng de kwark met de mayo, sap van citroen, dille peper en zout en meng de garnalen erdoor. Pak een leuk bord of plank en pak de ring en begin met de avocado dan de mango en vul de ring verder met het garnalen mengsel. Bovenop garneren met schijfje citroen en een beetje verse dille. Broodje in het rooster en erbij serveren. Dan heb je een prachtig heerlijk gerechtje! Die ring is mijn favoriet zelfs andijviestamppot ziet er dan culinair uit! Mijn kind gebruikt die ring om een eitje in te bakken. Die ringen zijn voor een prikkie te koop bij de action.

Liefs marielle

avocado

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.