Fit, gemotiveerd en zelfverzekerd! Doe mee met onze Bad Ass®work-out || cardio-core||

2019-05-13T09:23:34+01:00

Sweat because we love our body!

Het doen van je dagelijkse work-out, doe je omdat je van je lichaam houdt en er goed voor zorgt. De ene dag geef je jezelf een energieke HIIT en de andere dag kies je voor een Bad Ass yoga sessie. VOLG JE EIGEN FLOW.

Today’s flow: 

QUICK CARDIO CORE

Rol je mat, of handdoek uit en go!

Bad Ass® work-outs

Onze work-outs zijn krachtig, effectief en relaxt. Ontwikkeld speciaal voor vrouwen en verslavend leuk!

SWEAT WITH INTENTION.

Iedere work-out heeft een EMPOWERING thema: focus, balans, kracht, motivatie, fun, zelfvertrouwen, of doorzettingsvermogen.

Stoere Body & Mind work-outs die je energieniveau boosten.

Wij staan voor:

 SWEAT – LOVE – INSPIRE – SUPPORT.

We love our body!

Wij zorgen ervoor dat jij je dagelijkse work-out als LEKKER en LEUK gaat ervaren. Een stoere yogaflow als warming-up SET INTENTIONS, gecombineerd met een uitdagende High Intensity Interval Training. ALTIJD extra aandacht voor je core. En als afsluiting een relaxte stretch flow. 

Voel je STERK, FIT, IN SHAPE, zonder dat de nadruk ligt op het creëren van het ‘perfecte’ lichaam. Geef jezelf positieve energie!  Je merkt, voelt en ziet binnen een paar weken het verschil. En reken maar: vanaf dan wil je dit voor altijd!

Without any limits!

Geen restricties, strenge regels, weegschaal, of andere onzin. Wij houden van eten, bewegen en ook van feestjes. Er is meer in het leven dan alleen het behalen van je streefgewicht of de perfecte (yoga)pose, . JIJ! Jij bent het allerbelangrijkste en het gaat erom dat jij je GEWELDIG voelt. En daarom stimuleren we jou om op basis daarvan je keuzes te maken. Laat het lekker los en BE BAD ASS!

Just by being you!

In de community kun je gewoon, lekker, jezelf zijn. Neem gezellig een kijkje. Inspiratie komt overal vandaan. Of het nu een recept is dat je deelt in de community, een work-out selfie, een verhaal van je dag, of andere dingen die je meemaakt. Deel je passie, je energie en inspireer anderen. Connect met jezelf en anderen.

Your dreams & goals!

We denken verder als het gaat om sporten, voeding en mindset. Je bruist van de energie, je voelt je sterk en soms ook niet. Support is zo ontzettend belangrijk. Bij alles wat je maar wilt bereiken. Een lach, een peptalk, een sportdate, of samen lunchen. Wij als Bad Ass Babes Club® supporten je bij het bereiken van alles wat je wil.

Bad Ass® yoga in Alkmaar

januari 22nd, 2020|0 Comments

Voel je stoer, voel je sexy! Doe mee met Bad Ass® yoga. Warm-up met de zonnegroet, SET INTENTIONS en KICK ASS! . Deze work-out geeft je Lichaam energie, je Mind een positieve boost en [...]

Wat is Bad Ass®Yoga?

december 2nd, 2019|0 Comments

Bianca Founder van Bad Ass® Yoga "Geef jezelf positieve energie"! Voel je stoer. Voel je sexy. Voel je compleet in balans. Bad Ass® Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness, [...]

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.