BBB – Billen, Benen en Buik work-out. 12 minuut Barre work-out voor thuis.

2020-04-21T12:09:50+02:00

Wil jij je Billen, Benen en Buik trainen?

De Bad Ass Babes Club heeft een speciale serie gemaakt samen met master trainer Taylor Geiger.

Taylor made Barre

Hi BABES are you ready to Tone, tighten, burn calories and have fun.

MEET Taylor! Samen met Bianca heeft ze een aantal pittige Work-outs voor jullie gemaakt in combinatie met de resistance Bands. Werk aan je houding, balans, core en lift je billen.

We Love TABATA. Ook kun je 2 TABATA’s en een Total body work-out van 30 minuten volgen samen met Taylor en Bianca.

12 minuut Work-out

De Bad Ass babes Club:

  • Oneindig veel inspiratie op het gebied van training, beweging en sporten. Je kunt volledig onze weekschema’s volgen als je weinig tijd hebt of wellicht maak je het liefst zelf een schema met al onze online work-outs. Uiteindelijk bepaal jij wie je bent en wat bij jou past! En een ander voordeel Babe. Je weet dat het balen is als je die les mist in de gym, te laat bent, of de tijd komt niet uit. No Problem, want je hebt keuze uit zoveel video’s, work-outs en je kan ze altijd en overal doen.
  • Support. Wij vinden support bij alles wat je maar wilt bereiken in je leven heel erg belangrijk. Het doen van je eerste work-out, een nieuw baan, op reis gaan, je dromen waarmaken…… alles is mogelijk
  • Zelfvertrouwen. Iedere ochtend beginnen we met onze ‘daily’ intention. Een positieve mindset die ervoor zorgt dat je dag lekker verloopt. Favoriet: I’M BAD ASS!
  • Geen verplichtingen of regels. Hoe fijn is dat! Het leven zit al vol met dat soort dingen, we zijn ondeugend en doorbreken de regels ook weleens:-))
  • Tijd en ruimte voor jezelf. Wij doen niet zo moeilijk met eten en sporten. Deze dagelijkse momenten heb je nodig voor jezelf, of je goed te voelen, maar als het een ‘moeten’ wordt, of je er stress van krijgt, wat heeft het dat voor zin? De ‘daily’ routines zijn simpel, met ruimte om je eigen dag in te delen, waardoor je geen stress krijgt.

One Comment

  1. Chantal Hin 17 mei 2020 at 11:51 - Reply

    Kort maar krachtig 😉

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.