Bad Ass Babes break! Wij gingen uitwaaien op texel.

2019-03-12T11:31:43+02:00

Doe wat spontaans! Bladzijde 159 in de Bad Ass Lifeguide:

Wat zou je nu gelijk vandaag, morgen of deze week ontzettend graag willen doen? Iets nieuws, spannends, wat je al heel lang graag wilt.  

DOE HET!

En zo organiseerde wij de Bad Ass break! Het stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Een trip naar texel. Stap op de boot, gooi je haren los, voel de wind langs je gezicht en FEEL ALIVE!

Let go, let loose, go wild

Het zijn dit soort spontane acties, die voor de mooiste momenten zorgen. Babes go wild! Dit was het thema van de trip.

Laat de controle maar even los…..Natuurlijk niet even zo gemakkelijk he:-) maar in een totaal andere omgeving, als je er even uit bent, dan gaat dit vanzelf.

We starten met een Bad Ass®Yoga sessie in het bos. We wandelen een paar honderd meter en vinden een mooie spot voor de eerste serie zonnegroeten. Je ruikt de frisse dennengeur, je hoort de vogels fluiten, de voelt een zachte bries en zonnestralen op je gezicht.

Ontspannen, met een grapje zo hier en daar, want dat is Bad Ass® yoga, doen we onze eerste power poses.

“Verassing! Pak al je spullen op, we gaan naar de volgende spot. Kijk die uitkijktoren daar….maar daar gaan we niet naartoe. We wandelen eerst naar een andere plek”

Dieper het bos in voor meer power poses. Een tree pose, op een afgehakte boom.

Tree pose

Taste life

Let go, let loose, go wild!

De reacties, lachende gezichten…..WAUW DIT IS ZO TOF! Na de tree pose.

“En dit gevoel kun jij jezelf geven Babe. Door hier te zijn, door niet het vanzelfsprekende pad te nemen, maar gewoon even het bos in te duiken. Laten we naar boven gaan en genieten van het uitzicht.”

En ‘WILD’ werd het! Wat stond er een hoop wind toen we boven kwamen en wat een uitzicht. Nog steeds scheen de zon en we maakte de Bad Ass® yoga flow af met, wild planks, warriors en de dancer pose.

Zaterdag 9 maart. Bad Ass Babes on a break. Het was een TOPDAG!

We gingen heerlijk lunchen en maakte een moodboard. Uitwaaien op het strand. De babes kregen een uitdagende workshop van gasttrainer Pascal. Ze legde geblinddoekt een parcours af. LET GO, LET LOOSE. En deden als afsluiting samen een bootcamp.

CHEERS! op een geweldige dag en onvergetelijke momenten.  

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.