BABE OF THE MONTH: WENDY

2019-01-29T13:42:17+02:00

Meet onze BABE of the month: WENDY

De spirit of Babe Wendy. Ze gaat er altijd voor en motiveert de andere babes om mee te doen.

Ze is al Fan vanaf het begin en doet ook mee aan de online Tabata work-outs van ons lifestyle programma. Mocht jij dus thuis met ons trainen, dan kom je Wendy ook een keer tegen.

Wendy herken je ook aan haar stijl! Haar sportoutfit match altijd. Trui, top, legging, armbandjes en zelfs d’r handoek past erbij.

Wij zijn super trots op Wendy en heel erg blij dat ze altijd zo enthousiast meedoet met alle work-outs, Events, workshops. Ook tijdens de kettlebell work-out afgelopen week in -2 was ze erbij.

Word ook member!

Loading...

Wij staan voor:

 SWEAT – LOVE – INSPIRE – SUPPORT.

We love our body!

Wij zorgen ervoor dat jij je dagelijkse work-out als LEKKER en LEUK gaat ervaren. Een stoere yogaflow als warming-up SET INTENTIONS, gecombineerd met een uitdagende High Intensity Interval Training. ALTIJD extra aandacht voor je core. En als afsluiting een relaxte stretch flow. 

Voel je STERK, FIT, IN SHAPE, zonder dat de nadruk ligt op het creëren van het ‘perfecte’ lichaam. Geef jezelf positieve energie!  Je merkt, voelt en ziet binnen een paar weken het verschil. En reken maar: vanaf dan wil je dit voor altijd!

Without any limits!

Geen restricties, strenge regels, weegschaal, of andere onzin. Wij houden van eten, bewegen en ook van feestjes. Er is meer in het leven dan alleen het behalen van je streefgewicht of de perfecte (yoga)pose, . JIJ! Jij bent het allerbelangrijkste en het gaat erom dat jij je GEWELDIG voelt. En daarom stimuleren we jou om op basis daarvan je keuzes te maken. Laat het lekker los en BE BAD ASS!

Just by being you!

In de community kun je gewoon, lekker, jezelf zijn. Neem gezellig een kijkje. Inspiratie komt overal vandaan. Of het nu een recept is dat je deelt in de community, een work-out selfie, een verhaal van je dag, of andere dingen die je meemaakt. Deel je passie, je energie en inspireer anderen. Connect met jezelf en anderen.

Your dreams & goals!

We denken verder als het gaat om sporten, voeding en mindset. Je bruist van de energie, je voelt je sterk en soms ook niet. Support is zo ontzettend belangrijk. Bij alles wat je maar wilt bereiken. Een lach, een peptalk, een sportdate, of samen lunchen. Wij als Bad Ass Babes Club® supporten je bij het bereiken van alles wat je wil.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.