7 Days ESCAPE met Bad Ass® Yoga op Mauritius 11 – 18 september

2019-06-13T09:57:32+01:00

We are going to Mauritius BABES. 

Vorig jaar was ik (Bianca) voor FloatFit training days te gast in een aantal hotels op het prachtige Mauritius. Tijdens de vliegreis werden er al filmpjes gedraaid….paardrijden op het strand!!! OOOHHHH dit zit er zo mooi uit. 

Eenmaal aangekomen op de luchthaven en onderweg naar mijn eerste bestemming voelde ik de speciale vibe op dit eiland, gastvrij, vriendelijke en relaxt.

Do you want a candy? Mijn taxichauffeur biedt een snoepje aan en vertelt tijdens de rit vol trots over het eiland. I love it. 

Mijn schema is druk, maar tussen de trainingen door kan ik het natuurlijk niet laten om een selfie te maken met mijn voetjes in het helderblauwe water:)

Life is about moments; Don’t wait for them, create them.

Na de eerste training day, reis ik door naar de andere kant van het eiland naar; LUX*GRANDE GAUBE. Wauw…. ik blijf even staan bij de entree. Ben ik hier echt?

HOLYSHIT! Ik ben hier echt. Ik krijg nog een appje van 1 van de Yoga teachers die ik getraind heb die dag. Thank you, you are a big inspiration. a smile from my heart to you. Ik voel een brok in mijn keel. Deze woorden betekenen veel.

De entree van LUX* is werkelijk GRANDE en nadat ik ben ingecheckt loop ik een rondje door het hotel. Ik ben direct verliefd op alle details en de mix van simplicity, tropical en modern. 

KNOCK KNOCK—- When a opportunity door opens, kick it, smile and introduce yourself!

Tijdens mijn diner met de Welness manager vertel ik over mijn werkzaamheden in Nederland. ‘Ik heb mijn eigen beweegmethode ontwikkeld; Bad Ass® yoga. Bewegen vanuit een positieve intentie: speels, stoer en sexy.

De maatschappij, maar ook veel trainers en coaches zijn veelal gericht op de onzekerheid van mensen en voedt deze op allerlei manieren. Door juist daar de focus te leggen blijft de negatieve spiraal bestaan. Bad Ass® yoga en het bijbehorende lifestyle programma doorbreekt patronen, regels en geeft positieve energie.

Ik ben ook paardencoach (spiegelen met paarden), hierdoor lees ik lichaamstaal, leg ik de connectie tussen gevoel en denken en verwerk dit in mijn programma’s, trainingen en retreats. Niet op een zweverige manier, met veel woorden, of allerlei ingewikkelde trucjes, dat is absoluut niet nodig. KEEP IT SIMPLE AND FUN.’ 

“We openen binnenkort een nieuw resort en daar zou ik heel graag een retreat willen organiseren. Wat jij allemaal doet, klinkt heel interessant.” 

7 days at Salt of Palmar…

Na mijn trip van 4 dagen heb ik contact gehouden met de Welness manager. Inmiddels een paar maanden verder en flink wat planning, texting later, is het programma van de 7 days escape klaar. Zie hieronder 3 dagen, om alvast in de stemming te komen.

Binnenkort is het hele retreat verwerkt in een brochure. Maar mocht je al interesse hebben dan kun je al een je gegevens doorgeven bij Salt of Palmar.

SAMPLE OF RETREAT DAYS
Day 1 
Meet Bianca – Sunset cocktail & moving with breath/ guided relaxation
Evening at leisure
Day 2 
06:30 Rise & Shine Beach Yoga
08:00 Breakfast
10:00 Talk session “Create a powerful vision board”
11.30 – 17.30  Beach & Spa Time
17:30 Sunset Float Fit
Evening at leisure
Day 5 
06:30 Sunrise Floatfit
08:00 Breakfast
10:00 Horse Therapy
Noon – 17:30 Spa and leisure time
Dinner at leisure
21:00  Full moon candle light “Power of Compliments”

The prices for the 7-night retreat, include breakfast and dinner:

Double room           MUR 76,720 per-room or MUR 38,360 per-person (around E1970 per-room)

Single room             MUR 56,560 per-person (around E1450)

Voor meer info, stuur een mail

Wat is Bad Ass®Yoga?

december 2nd, 2019|0 Comments

Bianca Founder van Bad Ass® Yoga "Geef jezelf positieve energie"! Voel je stoer. Voel je sexy. Voel je compleet in balans. Bad Ass® Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness, [...]

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.